english
franšais
deutch
catala
espanol
Polish
Esperanto
UMMO AFFAIRE
OPROEP AAN DE GEADRESSEERDEN VAN DE UMMITISCHE BRIEVEN

Hallo,

Ummo-Wetenschappen (UMMO-SCIENCES) is de referentie en het werkinstrument voor allen, wetenschappers of niet-wetenschappers, die zich interesseren aan het "Ummitisch denken" door op de meest volledige en nauwkeurige manier alle brieven in hun Franse versie voor te leggen.

Deze documenten bevinden zich tegenwoordig op het Net op volgend adres www.ummo-sciences.org en zullen weldra worden overgebracht op een gespecialiseerde site waarop wij originele beelden en vertalingen in andere talen hopen bij te voegen.

Het onderzoek en analysewerk wordt parallel ondersteund door een discussiegroep van meer dan 120 personen, waaronder talrijke wetenschappers.

Wij beschikken over ongeveer één vierde van de ummitische documenten, die waarschijnlijk de 6000 bladzijden overschrijden. Wij denken dat deze brieven verschillende niveaus van lectuur vergen. Er is minstens één niveau die een synthetisch overzicht vergt van de informaties die andere brieven bevatten. Het is in het belang van allen om over zoveel mogelijke documenten (afkomstig van Ummo of niet) te beschikken om het begrip en de analyse te doen vorderen.

Voor de vordering van ons onderzoek doen wij beroep op planetair niveau aan de geadresseerden van deze brieven en de eigenaars van de oorspronkelijke documenten of van fotokopieën die zij in hun bezit hebben. Wij vragen hun ons deze documenten te communiceren.

Deze personen worden uitgenodigd ons te contacteren op volgend E-mail adres: contactummo-sciences.org . De overeenkomstige oorsprong van de verzamelde documenten zullen overwogen worden door een comité verantwoordelijk voor lezing hiervan.

Uw identiteit, de identiteit van een vriend correspondent, of deze van de of meerdere geadresseerden zal natuurlijk alleen worden gepubliceerd met uw akkoord.

Het lectuur comité UMMO-SCIENCES.(Ummo-Wetenschappen)